torsdag 11. februar 2010



En spesiel episode for en spesiel anledning.

har fått post andresse for dere som lurte på det.
Eirik Fidjestad
Lagon Lodge
Box 149 - Winneba/Ghana

Alt vel her!
Fred

6 kommentarer:

  1. Jeg vil også ha bursdag! Du er kul:)

    SvarSlett
  2. Hei Eirik! (og Eva!!! :)) Hho, disse videobloggene dine er morsomme Eirik! Jeg følger med hjemmefra vettu, og merker nå at jeg angrer LITT på at jeg absolutt ikke ville til Afrika.. Sånn kan det gå...... Fortsett å legg ut videoer, sånn at jeg kan le godt i de kjipe tidene vi har nå.. Og forresten du, DET ER SNØ HER!!!!! Hils Eva <3 Klem Renate

    SvarSlett
  3. aleksander_jostein_simon11. februar 2010 kl. 15:55

    Hei du. Vi er samlet her i kveld hos Jostein i Bergen. Takker så mye for en flott fremføring av sang. Det satt vi veldig stor pris på. Ha det godt videre. Vi følger nøye med på bloggen. Fred!

    SvarSlett
  4. hahaha!! Sitter på biblioteket nå...og prøvde å ikke le alt for høyt, men det var sannelig ikke lett!!! Du er kul Eirik! Fortsett sånn:D Bless!

    SvarSlett
  5. Jeg digger det. Visste du forresten at elefanter ikke svetter? Det sa de på nrk nå. Også er det noen fra Ghana som er med i vinter-ol tror jeg. Også var det noen hyggelige afrikanere i bjølsen i dag. Så vet du det.Til postkassa: er det mange apekatter i winneba? Har du lært noe på et lokalt språk? Hvilken mat er best i Ghana? Hilsen sol.

    SvarSlett
  6. Fantastisk kor du skrapa sammen! Konge.

    SvarSlett